Om julklappstipspojkvän.se

 

JulklappstipsPojkvän.se startades i augusti 2013 i syfte att bygga den bästa julklappstipssajten på nätet. Det ges bort alltför många dåliga och ogenomtänkta presenter på julafton, de flesta på grund av tidbrist i själva handlandet d.v.s. man skjuter upp julshoppingen till sista dagen för att då inse att man inte har en aning vad man ska köpa. Genom denna sajt vill vi helt enkelt ge våra bästa tips när det kommer till julklappsutdelningen. Vi har listat alltifrån sportbilskörningar till att bjuda på en extra god frukost på julafton. Många kommer säkert att tycka att vissa julklappstips är dåliga, men vår förhoppning är att de hittar minst ett tips som kan bli aktuellt att köpa. Kom ihåg att vi scannar julmarknaden ända fram till julafton för att eventuellt uppdatera våra tips med de senaste.

Något som ligger oss på JulklappstipsPojkvän.se varmt om hjärtat är julklappsrim. Därför håller vi på att skriva ett rim till var och en av våra julklappstips som en extra bonus till våra besökare. Det är inte alla som har orken eller fantasin att sätta sig ner och skriva ett rim, så till er vill vi bara säga – Varsågod! Vi erbjuder även gratis rimhjälp ända fram till julafton. Beskriv din julklapp så återkommer vi med ett rimförslag inom 24 timmar.

Om du har ett kanontips på en bra julklapp, tipsa oss genom att skicka ett mail till oss och berätta om det. Vi uppskattar alla förslag och om de är tillräckligt bra, så hamnar de så klart på vår lista. Använd vårt kontaktformulär och hjälp oss bygga Sveriges bästa julklappstipssajt.

God jul till er alla!

Med vänliga hälsningar

Teamet bakom JulklappstipsPojkvän.se

© 2014 - 2017 Julklappstipspojkvän.se