Då har de äntligen lanserats – de nya iPhonemodellerna från Apple. Kl. 19 ikväll svensk tid klev VD:n Tim Cook upp på scenen och avslöjade de två nya modellerna. iPhone 5C är den efterlängtade s.k. budgettelefonen som ska plocka marknadsandelar på tillväxtmarknader som t.ex. Asien. En av de stora nyheterna är att budgetmodeller får hela fem olika färger att välja mellan. Prismässigt kommer iPhone 5C att landa på ca $99 för 16gb och $199 för 32gb. Ett mycket bra julklappstips till din pojkvän, helt enkelt.

Apples nya flaggskepp bland smartphones blir nu den nya iPhone 5S som kommer med en handfull coola funktioner, eller vad sägs om fingeravtryckssensor, en dubbelt så snabb processor och möjlighet att köra flera appar samtidigt. Även denna får en ny färg i sortimentet, nämligen guld. Pråligt, tycker vissa, Underbart, säger andra.

Telefonerna kommer enligt uppgift att komma till Sverige i december (inget datum satt), men vi kan väl förutsätta att de finns ute lagom till julhandeln. Behöver du byta telefon? Skriv upp iPhone 5S på önskelistan, så kanske tomten kommer med en på julafton.

© 2014 - 2017 Julklappstipspojkvän.se