Blir skäggoljan årets julklapp?

En tanke slog oss här mitt i februari – kommer 2016 bli året då skäggoljan kommer få sitt STORA genombrott och kanske t.o.m. bli årets julklapp till alla män därute? Vi tror nämligen det och vi kommer såklart att undersöka saken närmare inför julen.

Vi har dock hittat en  bra sida som har testat några av de bästa skäggoljorna som erbjuds på marknaden idag. Här kan man läsa utförliga recensioner av tio olika oljor, vilka fördelar som finns och så klart det senaste i skäggoljevärlden. Så om du behöver en bra olja just nu, kolla in testerna på skäggolja.se

Ett gott nytt 2016!

Först vill vi säga ett stort tack till våra besökare inför julen 2015. Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med julklappsrim på allt mellan himmel och jord. Nu ser vi så klart fram emot julen 2016 och tills dess så kommer vi att ta fram detta års bästa julklappstips.

Har du några julklappar som du vill tipsa om? Kontakta oss gärna här.

Ha en mysig lucia!

Det må fattas lite snö här och där i vårt avlånga land, men det går ju faktiskt att mysa till det ändå så här på självaste lucia. Värm på lite glögg, duka fram de nygräddade pepparkakorna och surfa hem några av årets julklappar direkt här på julklappstipspojkvän.se. Det är ju faktiskt så att våra julklappstips också fungerar finfint till både brorsor, pappor, morbröder och andra pojkar/killar/mån i din omgivning.

Och du kommer väl ihåg att vi gärna bjuder på ett roligt julrim till dina julklappar? Skicka bara in vad du ska ge bort så skickar vi ett julrim inom 24 timmar – helt gratis!

20 dagar kvar till julafton

Jomenvisst, nu är det mindre än tre veckor kvar tills vi vaknar upp på julaftonsmorgon och förhoppningsvis är färdiga med årets julklappsinköp.

Om man inte är färdig så väntar en ångestfylld och stressig dag av sista-minuten-beslut (vilket ofta blir helt fel) och extremt långa köer i affärerna. Det mesta av julefriden kommer att rinna av dig som vatten på en gås, så vårt bästa tips är … se till att införskaffa dina julklappar i god tid innan dopparedagen.

​God Jul från oss!

Julklappsrim för en hylsnyckelsats

Om du vill ge din händige man en riktig uppskattad present, så funkar alltid en ny hylsnyckelsats. Och till den så bjuder vi på detta julrim:

”Metall i rad som funkar till det mesta,
plåtar, plankor, ja, allt kan du fästa.
Från och med idag vill jag höra hur klicken ekar,
när du bygger, skruvar, monterar och mekar.”

Fler gratis julklappsrim …

Vår rimstuga börjar nu få upp ångan på riktigt och skriver julklappsrim till både höger och vänster. Om du funderar på eller känner någon som funderar på att ge bort en matberedare i julklapp, här kommer ett passande julklappsrim:

“Med denna i köket kan du ta det lugnt,
den knådar, vispar och fixar allt som är tungt.
Den är relativt tyst, ja, du kan nästan viska,
Enda problemet? Den är ett helvete att diska.”

Full fart i rimstugan

Javisst, nu glöder pennorna i vår rimstuga för att hinna med att komplettera alla julklappar med fyndiga rim. Vi håller som bäst på att ge alla våra julklappstips ett eget rim och det har faktiskt redan kommit in några önskemål om rim till specifika paket.

Vill du ha ett eget rim till din julklapp i år? Använd då vårt formulär under Julklappsrim så återkommer vi med ett förslag inom 24 timmar.

Idéer kring Årets Julklapp 2015

Om vi skulle göra vårt bästa för att förutse Årets Julklapp så skulle vi nog ta och vända våra blickar mot himlen och säga … en drönare. Vi tror nämligen att dessa små rackare totalt kommer att sopa mattan av de övriga kandidaterna på julklappslistan. Priserna på drönarna sträcker ju sig från ett par hundralappar till ett par hundra tusen, så det finns en för alla plånböcker.

Vi kommer att scanna marknaden på drönare och lägga upp den mest prisvärda här på sajten inom kort. Självklart kommer vi även att skicka med ett roligt julrim. Håll ut, bara.

Har du några spekulationer om den kommande Årets Julklapp? Skriv in ditt förslag här i kommentarsfältet.

Vilket är ditt bästa julklappstips?

Nu inför julen kommer du läsa otaliga artiklar om vad som kommer bli årets julklapp, vilka klappar som passar till vissa typer av personer och hur mycket den svenska julhandeln omsätter. Japp, det är samma visa varje år och just därför gillar vi oväntade nyheter extra mycket.

Vi listar våra 30 bästa julklappstips varje år, men vilket är ditt bästa tips? Har du köpt en julklapp som verkligen gick hem hos mottagaren? Tipsa oss genom att lägga en kommentar i kommentarsfältet här nedan, så kan vi lägga upp det här på sajten.

Gratis julklappsrim även inför julen 2015!

Jovisst, du läste rätt. Vi öppnar även i år upp de knarriga portarna till vår rimstuga och bjuder på fyndiga och kreativa julklappsrim till alla som vill pryda sina julklappar med något alldeles extra. Vi tycker att det är fantastiskt roligt att få hjälpa våra besökare inför julen 2015, så vi kommer att leverera ut julklappsrim ända fram till kl. 23.59 den 23 december (den 24:e kommer vi pusta ut).

Har du hittat den perfekta julklappen, men kommer inte på något roligt rim? Skriv bara ner vad du tänker ge bort och skicka in det till oss här, så skriver vi ett julrim inom 24 timmar. Vi har under åren fått äran att hjälpa hundratals julklappsköpare med deras rim, så varför inte låta oss hjälpa dig med?

Vi har redan skrivit julrim till många av de mest populära presenterna på våra listor, men vi ställer även upp om ni redan har köpt en julklapp eller är på väg ut för att köpa en inom kort.

En riktigt God Jul 2015 önskar vi alla våra besökare

Årets julklapp 2015?

Okej, vi vet, det är bara september, men snart står vi där och blir överösta av förslag på vad årets julklapp kommer att bli. Vill du tipsa om en produkt som skulle kunna ta titeln i år? Skicka oss då ditt förslag via vårt kontaktformulär, så lägger vi upp alla inkomna förslag här på bloggen. Vi tror säkert att några av er kommer att gissa rätt.

Sista chansen till ett gratisrim

Nu när de flesta har införskaffat årets julklappar, är det dags för kanske det roligaste momentet i hela julklappsutdelningen, nämligen julrimmandet. Om du inte har skrivit några ännu eller känner att du inte riktigt har tid, skicka då in en förfrågan till oss på JulklappstipsPojkvän.se. Vi bjuder nämligen på ett professionellt skrivet rim inom 24 timmar. Tiden börjar bli knapp, så passa på redan idag.

Hur går det med julshoppingen?

Hur långt har du kommit med julshoppingen? Ett paket? Alla 20? Eller ingen alls? Oavsett hur många paket du har på din inköpslista, kan du snabbt och enkelt bocka för några här och nu. Titta igenom våra 30 hetaste julklappstips för 2014 och beställ hem några idag. Än har du gott om tid att få hem dem i god tid innan julafton. Lycka till och god jul!

Årets julklapp 2014 – Aktivitetsarmbandet

Då har äntligen HUI Research avslöjat vad de tror blir Årets Julklapp 2014 – Aktivitetsarmbandet. Denna lilla kluriga produkt har varit på uppseglande under ett par år och nu börjar den bli var mans (och kvinnas) ägodel. Men vad gör den egentligen? Kort sagt kan man säga att armbandet håller reda på dina aktiviteter och gör det enkelt att dela dina resultat i sociala medier. Vi tror dock att många ägare av dessa armband bär dem som en accessoar för att signalera att man är en aktiv person som tar hand om sin hälsa.

Under de kommande veckorna får vi svar på om detta verkligen blir Årets Julklapp. Ett aktivitetsarmband kostar från ca 500 – 600 kronor och uppåt, men om man vet en sak om de hälsomedvetna är det det faktum att de gärna lägger sina pengar på hälsorelaterade high-tech-produkter.

Julklappsrim – armband

Linn bad oss om lite hjälp att rimma på ett armband och så här blev resultatet: En stilfull accessoar som passar, just över dina manliga tassar. Denna har jag valt speciellt för dig, en påminnelse om vad du betyder för mig.

Julrimmandet har tagit fart

Ojojoj, vilken fart vi fick i vår rimstuga! Vi har fått massor av förfrågningar om gratisrim till era presenter och vi skriver så att tangentbordet glöder. Det känns fantastiskt roligt att få bidra med ett rim, så fortsätt att skicka in era förfrågningar. God Jul från oss på JulklappstipsPojkvän.se.

Snart presenteras Årets Julklapp 2014

Varje år utser HUI vad de tror kommer bli Årets Julklapp. Det är nu bara några dagar kvar till det stora avslöjandet och självklart håller vi på Julklappstipspojkvän.se koll på det hela. Vad tror du blir 2014 års mest självklara julklapp? Skriv gärna ditt förslag i kommentarsfältet nedan.

Vi bjuder på ett gratis julklappsrim!

Javisst, vi öppnar vår julrimstuga även i år och bjuder på ett professionellt skrivet julklappsrim till alla som sitter utan – oavsett om du hittar din julklapp här på JulklappstipsPojkvän.se eller om du redan har köpt en. Skicka bara in vad du har köpt så skickar vi ett rimförslag inom 24 timmar. God Jul på er alla!

Verkligen dags att fundera på 2014 års julklappar

Snart är det bara två månader kvar till julafton och de som väntar alltför länge med sina juklappsköp, riskerar att stå där i stressen och köerna den 23:e. Varför inte fixa årets julklappar här och nu? På JulklappstipsPojkvän.se hittar du alla typer av julklappstips som passar de flesta män (och kvinnor för den delen). Klicka runt och hitta dina julklappar här och nu!

Dags att köpa jultröjor

Nu när vi har gått in i augusti månad börjar vissa av er snegla på julklappar. Jo, det är sant. De som verkligen är framsynta börjar titta efter julklappar redan i augusti och är ofta färdiga med julklappsinköpen redan i oktober. En av de julklappar som vi tror kommer bli extra populära i år är fulsnygga jultröjor. Du vet, de där färgglada, stickade tröjorna som har en stor ren på magen. Vi håller just nu på att knyta upp ett samarbete med en av USA:s största leverantörer av jultröjor och planerar att kunna erbjuda dessa i god tid innan julen 2014.

Håll dig uppdaterad och återkom inom kort för riktigt bra erbjudanden på jultröjor.

Snart är det jul

Ja, vi vet att det är ett halvår till den stora dagen, men det betyder inte att man inte kan fynda årets julklappar redan nu. Varför inte vara ute i riktigt, riktigt god tid i år och sätta upp ett mål att vara klar med alla julklappar innan augusti är över? Se det som en rolig utmaning som kommer bespara dig mycket stress under december.

Tack 2013! Välkommen 2014!

Då kan vi nog slå igen vår julklappstipssajt för 2013, men vi kommer såklart att ladda upp med fler kreativa julklappstips inför julen 2014. Kom bara ihåg att vara ute i god tid i år 🙂

Vi ses igen om några månader.

Teamet bakom JulklappstipsPojkvän.se

Dagens julklappstips – 23 december

Dan före dopparedan vill vi tipsa om den klassiska trisslotten. För alla er som av någon anledning inte hinner köpa en traditionell julklapp, kan med gott samvete ge bort en trisslott. Visst, de flesta av gåvorna blir nitlotter, men för andra förvandlar den julafton till den bästa dagen någonsin.

Dagens julklappstips – maxa en supersportbil

Än är det inte försent att köpa årets mest adrenalinfyllda julklapp – att få köra både en Ferrari och en Lamborghini längs en flygraka för att testa superbilarnas toppfart. Prislappen ligger på 1 995kr, men är värd varje krona.

Dagens julklappstips – 21 december

Så här dan, före dan, före dan, före dopparedan brukar julstämningen infinna sig på riktigt. En trend som verkligen är på gång är att skaffa sig själv eller någon annan en riktigt skön jultröja att strosa runt med på julafton. Dessa brukar ha helt fantastiska motiv och ju värre, desto bättre. Om du inte hinner skaffa en jultröja till i år, satsa då på att fixa en helt fantastisk till nästa år.

Dagens julklappstips – 20 december

Om din pojkvän gillar att fotografera, varför inte investera och ge honom en riktigt bra systemkamera. Okej, det kostar några tusenlappar, men tänk då på att ni kommer att få många fantastiskt fina fotografier på er tillsammans.

Har du rimmat ännu?

Du vet väl att vi kan hjälpa dig med dina julklappsrim? Välj ett av våra tre paket så skriver vår copywriter väl genomtänkta julklappsrim till dina paket.

Dagens julklappstips – 19 december

Mindre än en vecka kvar till den stora dopparedagen och om du har problem att hitta bra julklappar … då är det verkligen hög tid att börja fundera på allvar. Vårt tips för idag är göra något och “köpa” en get genom ActionAid. Genom att göra detta hjälper du familjer i nöd någonstans i världen och det är väl det julen egentligen handlar om, eller hur?

Dagens julklappstips – 18 december

Låt oss idag klämma till med en riktig klassiker och tipsa om en varm, skön och färgglad mössa som julklapp. En kvalitetsmössa av bra snitt blir ofta en kär vän för många år framöver och blir en del av personen som bär den. Tänk dock på att inte ploja till det – en öronlappsmössa kanske är roligt ett par dagar, men sedan brukar den åka in i garderoben för att stanna där.

Dagens julklappstips – 17 december

Dagens roligaste julklappstips blir att bjuda med någon i din närhet på en stand-up-kväll. Det är en helt annan upplevelse att sitta i publiken istället för framför TV:n när komikerna drar sina bästa skämt. Alla orter i Sverige med självrespekt har idag någon liten kvarterskrog som bjuder på både bra och mindre bra komiker. Kolla in vad som finns i din stad och köp en biljett i julklapp.

Dagens julklappstips – 16 december

Nu börjar det närma sig på allvar. Julafton är bara åtta dagar bort och om du inte har börjat beta av din inköpslista är det hög tid att börja. Vårt julklappstips för idag är för friluftsmänniskan. Om du känner någon som gillar att vara ute bland djur och natur så finns det massor av bra julklappar att köpa. Nya funktionskläder, tält, solcellsladdare – det är bara att välja en prisklass och börja shoppa.

Dagens julklappstips – 15 december

Till dagens bästa julklappstips utser vi … Kapselbryggaren. Från att ha varit en lyxmaskin endast för de välbeställda, kan nu i princip vem som helst råd att skaffa sig en liten espressomaskin till köket. Vi tycker att Nespresso har de vassaste maskinerna, men det finns många märken på marknaden.

Dagens julklappstips – 14 december

En alldeles egen dag – tänk dig att ge bort en alldeles egen dag där mottagaren får (nästan) allt han eller hon gillar. Ta med personen ut för en lyxig frukost någonstans, gå på museum, teater eller bilutställningar – vad än som intresserar personen ifråga. Avsluta sedan med en romantisk middag.

Dagens julklappstips – 13 december

Idag på Lucia tycker vi att det är en strålande idé att tipsa om en romantisk weekendresa till Rom. Även om det inte är högsommar kring medelhavet, kan det vara skönt att komma bort dit det är några extra grader på termometern. Bjud med din kille, flickvän, make eller maka till Italiens huvudstad och njut av de härliga restaurangerna, de goda vinerna och atmosfären runt omkring.

Dagens julklappstips – 12 december

Detta julklappstips andas lite 00-tal, men vi vill ändå lyfta fram fallskärmshoppet som en av de bästa julklapparna i år. Att få kliva in i det lilla flygplanet, stiga till skyarna, få sätta sig på kanten i den öppna dörren och hoppa ut i det stora blå, blir alltid ett starkt minne för livet.

Det roliga är att man även som höjdrädd kan hoppa fallskärm. Problemet är inte att hoppa ut ur planet eftersom man på den höjden inte känner av sig höjdrädsla. Problemet kommer när man svävar ner till 300-400 meters höjd och kan börja urskilja detaljer på marken, men då är det ju lite försent att ångra sig.

Dagens julklappstips – 11 december

Vill du ge bort något annorlunda? Då är vårt tips att boka in ett romantisk dygn i en kolarkoja. Glöm flashiga herrgårdar, lyxiga spaanläggningar och flådiga hotellrum – här pratar vi om en enkel koja i skogen. Inredd med i princip bara en säng och en värmekamin, blir en natt i kojan något verkligen minnesvärt.

Dagens julklappstips – 10 december

Dagens bästa tips är något som de flesta går och drömmer om – att få köra en riktig sportbil. Att sätta sig bakom ratten i en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller någon annan exotisk sportbil och köra ut på allmänna vägar är verkligen något som alla borde få uppleva minst en gång i livet. Det finns många upplevelseföretag som erbjuder provkörningar, men vi tycker att detta företag erbjuder de mest prisvärda paketen just nu.

Dagens julklappstips – 9 december

Dagens julklappstips den 9 december blir en av våra personliga favoriter – en språkkurs. Att ge någon möjligheten att lära sig ett nytt språk kan bli den bästa julklappen han eller hon någonsin har fått. Du kanske känner någon som är frankofil, galen i Italien eller bara älskar att lära sig om nya kulturer. Medborgarskolan håller massor av kursen både för nybörjare och halvproffs, så kolla in deras utbud och hitta en språkkurs till någon du tycker om.

Dagens julklappstips – 8 december

Vi gillar julklappar som ges med glimten i ögat. Om du har en pojkvän eller någon annan i din närhet som är lite sisådär bakom ratten, varför inte ge honom eller henne en körlektion på en trafikskola. Detta är faktiskt även en bra chans att fräscha upp sina kunskaper i trafiken för att slippa incidenter i framtiden.

Beställ unika rim till dina julklappar

På grund av STOR efterfrågan, lanserar vi nu vår rimstuga där du kan beställa specialskrivna rim från vår erfarna copywriter. För endast 79 kronor får du FYRA unika julrim levererade inom 24 timmar. Om du har lite färre julklappar att ge bort kan du även beställa enstaka rim för 25 kronor styck. Vi lämnar även garanti på våra julrim – om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med resultatet, får du självklart pengarna tillbaka.

Dagens julklappstips – 7 december

Om du vill ge bort en teknisk apparat, kan vi verkligen tipsa om den nya app-kameran från D-Link. Med denna lilla kamera kan du se vad som händer i realtid direkt i din smartphone. Håll koll på bilen, båten eller babyn – allt du kan tänka dig. Säljs på bland annat Elgiganten.

Dagens julklappstips – 6 december

Idag vill vi gärna slå ett slag för att ge bort en tidningsprenumeration till någon i julklapp. Välj en tidning i ett ämne som intresserar personen i fråga, så kan han eller hon njuta av sin julklapp i flera månader framöver. Tidningskungen erbjuder väldigt bra priser samt automatisk uppsägning av prenumerationer.

Dagens julklappstips – 5 december

Man kan aldrig ha för många strumpor i garderoben. Därför är de galna killarna och tjejerna på Happy Socks helt rätt ute när de producerar färgglada och fantastiskt kreativa strumpor i alla regnbågens färger. Om de är inte speciellt dyra heller. Om du har någon i din närhet som vågar klä sig lite annorlunda och vågat, kolla in strumpsortimentet hos Happy Socks.

Dagens julklappstips – 4 december

Det finns många härliga julklappar att ge bort detta år, men varför inte titta närmare på några av de “goda” paketen. Att ge bort en gåva som verkligen gör skillnad i någons liv … och då menar vi inte den som får julklappen. Välgörenhetsorganisationer är i ständigt behov av finansiella medel för att kunna hjälpa utsatta och drabbade och de flesta har idag en webbshop på sina hemsidor där du kan köpa julklappar där pengarna går till de behövande.

Läs mer om Julklappar till välgörenhet här ›››

Dagens julklappstips – 3 december

Vårt julklappstips för den 3 december blir parfymen. Detta är en av de säkraste julklapparna man kan ge. Orsaken är helt enkelt att vi gillar att ha möjligheten att välja doft på morgonen beroende på humör. Detta gör att man aldrig kan ha för många parfymen i badrumsskåpet.

Vilken doft ska du då välja till din pojkvän? Ett enkelt sätt är att helt enkelt gå efter vad du själv tycker doftar gott. Det kommer ju ändå vara du som kommer personen närmast. Eller så går du efter topplistorna hos de olika e-butikerna för säkra kort.

Dagens julklappstips – 2 december

Dagens julklappstips den 2 december blir den alltid lika uppskattade herrgårdsweekenden. Om du lever i ett förhållande (eller vill bjuda iväg en blivande sambo), så är en lyxig weekend på en av Sveriges många herrgårdar en perfekt julklapp. Tänk att njuta av god mat, en stor skön säng och några dagar borta från den tråkiga vardagen. Ta tillvara på er tid tillsammans och ge bort en weekend till jul i år.

Läs mer om weekendresor här ›››

Dagens julklappstips – 1 december

Låt oss börja vår lista av våra 24 bästa julklappstips med att presentera en av de coolaste julklapparna du kan köpa inför julafton 2013. Vi har sagt det förr och vi säger det igen  – vi hoppas verkligen på att många får upp ögonen för den lilla superba klockan Pebble Smartwatch. Denna klocka är redan ett fenomen inom smarta produktidéer. När idéen först lades ut på crowdfunding-sajten Kickstarter, var det så många som gillade idén och gav pengar till projektet, att den nu äntligen finns här, färdigutvecklad och klar för marknaden.

Klockan är en blandning av en mobiltelefon och klocka. I denna kan du kolla mailen och vädret samtidigt som du enkelt kan byta klockdisplayen till det du gillar för dagen. En cool klocka, helt enkelt.

Läs mer om Pebble Smartwatch här ›››

Ett presenttips om dagen fram till julafton

Äntligen har vi gått in i december månad och första advent. För att riktigt ladda inför julshoppingen 2013 kommer vi på JulklappstipsPojkvän.se att presentera ett julklappstips varje dag fram till julafton. Det kan vara ett tips vi redan listar eller något helt nytt som vi har hittat. Sätt dig tillrätta i stolen när vi nu drar igång och listar våra bästa julklappstips.

Vill du ha ett julklappsrim till din julklapp?

Oavsett om du hittar dina julklappar här på JulklappstipsPojkvän.se eller ute på stan, så är det alltid roligt att kunna lämna över klappen tillsammans med ett julklappsrim. Vi vet att det inte är det lättaste att hitta på det där kluriga, lite hemlighetsfulla och samtidigt roliga julklappsrimmet, men vi har i alla fall försökt att komma på ett rim till var och en av våra julklappstips.

Om du har en egen julklapps som du vill ha hjälp med julklappsrimmet till, erbjuder vi även en 24-timmars rimtjänst. Skicka bara in vad du ska ge bort i julklapp, så återkommer vi till dig inom 24 timmar med ett genomtänkt rim. Du hittar formuläret på sidan Julklappsrim.

En månad kvar till julafton

Då var det bara en månad kvar tills hela tjocka släkten ska träffas, julmaten avnjutas och julklapparna ska delas ut. Har du börjat beta av din julklappslista ännu? Om inte så är vårt tips att kolla igenom våra 30 sköna julklappstips här på sajten. Vilken typ av julklapp vill du ge bort i år? Vi har delat upp tipsen i olika kategorier som t.ex. julklappstips upp till 200 kr, julklappstips upp till 500 kr, julklappstips till välgörenhet m.m. Vi hoppas att du hittar något du gillar.

Vad vill du själv ha i julklapp?

På den här sajten hittar du 30 av de bästa julklappstipsen till din pojkvän, men vad önskar du dig själv i julklapp? Vi vill gärna höra vad du har på din önskelista inför julen 2013 så att vi till nästa år kan skapa en sida som heter presenttipsflickvän.se. Var med och hjälp oss göra en riktigt bra presenttipssida och skriv ner vad du önskar se under granen i år i kommentarsfältet här nedan. Tack för din hjälp.

Årets julklapp – en råsaftscentrifug

Då var den äntligen utnämnd – Årets julklapp 2013 blir (om man nu ska tro researchföretaget HUI) en råsaftscentrifug. Vi kan inte hjälpa att tycka att en råsaftscentrifug känns lite 90-tal, men vi kan samtidigt förstå hur de har tänkt. I kölvattnet av den rådande hälsotrenden (som aldrig tycks avta) är en råsaftscentrifug en nyttig och smart julklapp för den som verkligen vill ta sitt hälsosamma liv till nästa steg.

Känner du någon som önskar sig en råsaftscentrifug? Då är det bara att slå till.

Skicka in ditt bästa julklappstips

Vi tycker det är jätteroligt att ge våra besökare bra och genomtänkta julklappstips. Vi har kämpat hårt för att hitta de 30 (i vårt tycke) bästa  julklappstipsen, men nu vill vi gärna höra vad ni har för idéer. Har du ett julklappstips som du tror eller vet kommer att bli en succé? Skicka på in ditt tips till oss så är chansen stor att vi lägger upp den här på sajten.

Läs mer om hur du skickar in ditt julklappstips här ›››

Vi har hittat årets julklapp 2013

Stoppa pressarna! vi har nämligen hittat årets julklapp för 2013. En bekant till oss har alltid varit den som varit först med det senaste och i veckan visade han stolt upp sitt senaste köp – Pebble Smartwatch. Denna coola klocka (eller snarare handleds-smartphone) är inte bara en av de snyggaste klockorna vi har sett, den ger dig även dina SMS och e-mail direkt i klockan så att du inte ens behöver ta fram din telefon. Med en lätt vibration blir du varse att du har ett inkommande meddelande, snegla bara mot din klocka och läs det direkt.

Pebble Smartphone är en framgångssaga från dag ett. De listade sin idé på crowdfunding-sajten Kickstarter och fick snabbt över 85 000 personer att bidra med pengar så att projektet kunde bli verklighet. Och nu finns den alltså här.

Läs mer om Pebble Smartwatch här ›››

Vikten av att vara ute i god tid.

Många gör det. Alltför många. Att vänta med julklappsinköpen till den sista veckan (eller i värsta fall sista dagen) resulterar inte bara i stress, ångest och hopplöshet utan ofta även dåligt genomtänkta julklappar.

Ett av våra bästa tips är att under året vara uppmärksam på dina vänner. Har de nämnt någonting som de tycker om? Pratat om något speciellt? Att göra en “mental notis” om något som din vän nämner under året gör att du kan köpa en julklapp som personen i sig verkligen vill ha. Så spetsa öronen och “lyssna mellan raderna” så blir du en julklappsgivare av rang.

iPhone 5S samt 5C släpps i Sverige den 25 oktober

Nu är det officiellt. De nya iPhonemodellerna 5S samt 5C släpps på Sverigemarkanden redan den 25 oktober. Vi hade förväntat oss att den efterlängtade modellerna skulle dyka upp på dessa breddgrader någon gång runt månadsskiftet november/december, men Apple har tydligen insett vikten av att nå julmarknaden tidigt i år. Goda nyheter för alla iPhoneälskare. Mindre bra nyheter för konkurrenterna.

Tips på julklapp till din pojkvän

JulklappstipsPojkvän.se ger dig som besökare fler än 30 stycken genomtänkta, minnesvärda och kvalitativa tips när du ska köpa en julklapp till din pojkvän. Vi har listat tipsen i olika kategorier som Julklappstips upp till 200 kronor, Julklappstips upp till 500 kronor, Julklappstips upp till 1000 kronor och Julklappstips till välgörenhet. Detta för att du enkelt ska kunna hitta en julklapp som passar just din plånbok och inriktning.

Vi går nu in i oktober och snart börjar julstressen komma krypande. Så varför inte ta tjuren vid hornen redan idag och köpa dina julklappar här och nu? Surfa gärna runt på sajten så hoppas vi att du hittar något som passar din pojkvän perfekt.

God Jul på er alla!

Vi börjar närma oss julen

Snart går vi över i oktober och det är då människor börjar inse att man måste köpa julklappar även i år. Snart står vi där, i julruschen och försöker komma på något smart och minnesvärt till våra nära och kära. Har du bestämt dig vad du ska köpa till dem? Har du gjort mentala notiser om saker de har sagt de vill ha? Om du inte har gjort det och behöver några kvalitativa julklappstips, så är det bara att klicka vidare på den här sajten. Vi har nämligen listat över 30 bra julklappstips till alla pojkvänner därute. Någon som passar dig?

Julklappstips till välgörenhet

Vi fortsätter att bygga ut vår sajt för att kunna ge er de bästa julklappstipsen inför 2013. Nu har vi släppt vår nya undersida “Julklappstips till välgörenhet” där vi listar välgörenhetsorganisationer där man kan köpa gåvor att ge bort som julklapp. Självklart går pengarna till olika typer av välgörande ändamål. Varför inte börja med en ny tradition i år? Köp åtminstone en julklapp där pengarna går till välgörenhet. Om vi alla gör det kan vi göra skillnad.

Julklappstips till alla

Trots att denna sajt är dedikerad till att tipsa om julklappar specifikt till pojkvänner, betyder inte det att dessa julklappstips inte fungerar på din pappa, mamma, brorsa, flickvän eller vem som helst i din närhet. Att få ett bra och genomtänkt julklappstips brukar leda till att man skaffar fler presenter i samma kategori och vem vet, ett tips på denna sida kanske innebär att du har hela din inköpslista av julklappar avklarad.

De är vår förhoppning att du kommer att gilla våra julklappstips och att du hittar något som du senare även slår in i ett fint paket och ger till någon som verkligen förtjänar det.

Lycka till!

Nya iPhone 5S samt iPhone 5C äntligen här

Då har de äntligen lanserats – de nya iPhonemodellerna från Apple. Kl. 19 ikväll svensk tid klev VD:n Tim Cook upp på scenen och avslöjade de två nya modellerna. iPhone 5C är den efterlängtade s.k. budgettelefonen som ska plocka marknadsandelar på tillväxtmarknader som t.ex. Asien. En av de stora nyheterna är att budgetmodeller får hela fem olika färger att välja mellan. Prismässigt kommer iPhone 5C att landa på ca $99 för 16gb och $199 för 32gb. Ett mycket bra julklappstips till din pojkvän, helt enkelt.

Apples nya flaggskepp bland smartphones blir nu den nya iPhone 5S som kommer med en handfull coola funktioner, eller vad sägs om fingeravtryckssensor, en dubbelt så snabb processor och möjlighet att köra flera appar samtidigt. Även denna får en ny färg i sortimentet, nämligen guld. Pråligt, tycker vissa, Underbart, säger andra.

Telefonerna kommer enligt uppgift att komma till Sverige i december (inget datum satt), men vi kan väl förutsätta att de finns ute lagom till julhandeln. Behöver du byta telefon? Skriv upp iPhone 5S på önskelistan, så kanske tomten kommer med en på julafton.

Årets julklapp till pojkvänner?

Tja, visste vi det så skulle vi smacka upp tipset på förstaplaceringen direkt, men faktum är att man egentligen inte kan utse Årets Julklapp eftersom alla mottagare är annorlunda. Förra årets “årets julklapp” – hörlurarna, var i och för sig en generisk julklapp som alla kan ha nytta av, men det finns ju exempel på presenter som inte alls fungerar mot vissa personer.

Därför är den bästa julklappen det du som flickvän ger din kille. Du vet vad han är intresserad av, vad han går igång på och vad han går och drömmer om. Är han intresserad av bilar, köp en sportbilsupplevelse. Gillar han mat, ge honom en grillkurs. Du behöver egentligen bara gå till dig själv för att veta vad han verkligen vill ha, så tänk till en stund och se vad som dyker upp. Lycka till!

Årets julklapp – Samsung Galaxy Gear?

Nu har den äntligen presenterats – den nya Samsung Galaxy Gear. Denna smarta klocka är den första seriösa produkten inom detta nya segment och förhoppningen hos Samsung är stor om att klockan ska bli en stor succé i årets julhandel. Lanseringsdatumet är satt så tidigt som till den 25 september och prislappen sägs landa på ca 2 700 kronor. Galaxy Gear kan ses som ett smart komplement till din smarta telefon och vi kan bara säga att vi är imponerade av de första testerna.

Titta närmare på Samsung Galaxy Gear i filmen nedan.

Julklappstips

Vad är det som gör att man behöver julklappstips egentligen? Har vi ingen fantasi eller orkar vi helt enkelt inte tänka ut en passande  julklapp själva? Vi känner ju personen vi ska ge gåvan till, vi vet troligen redan vad personen tycker om och gillar, men ändå litar vi på att Google ska hitta den perfekta julklappen när vi skriver in “julklappstips”i sökfältet.

Vi på JulklappstipsPojkvän.se tycker att alla kan behöva ett inslag av nya idéer och ny inspiration när det gäller att köpa presenter. Det är ju troligen inte den första gången du köper en julklapp till mottagaren i fråga så vi ser ingen skam i att söka efter tips och råd i julklappsletandet. Det finns ju dock sajter därute som listar i stort sett vad som helst i fråga om “skräppresenter” som de kan tjäna pengar på, men det är bara du som givare som förlorar på att köpa en illa genomtänkt julklapp till t.ex. din pojkvän.

Här på JulklappstipsPojkvän.se är vi stolta över att enbart tipsa om kvalitetspresenter. Med det vill vi även säga att alla presenter inte passar alla. Du måste i alla fall veta vad din pojkvän gillar och anpassa julklappen utefter detta. Men med lite tanke bakom kan vi lova att du hittar en väldigt uppskattad och minnesvärd julklapp här på sajten. Lycka till med din julklapp!

Söker du julklappstips till din pojkvän?

Då har du verkligen kommit rätt. Här på JulklappstipsPojkvän.se har vi samlat 30 av de bästa julklappstipsen för 2013. Vi har kategoriserat de dem i julklappar upp till 200 kronor, 500 kronor samt upp till 1 000 kronor – allt för att du enkelt ska kunna hitta en julklapp som passar dig och din plånbok.

Har du själv några julklappstips att dela med dig av? Skicka in dina förslag via vårt kontaktformulär så lägger vi upp dem här på JulklappstipsPojkvän.se.

Fyra månader kvar – dags att börja tänka på vad du ska köpa i julklapp till din pojkvän.

© 2014 - 2017 Julklappstipspojkvän.se